Watch Dogs, Açık Dünyanın Sınırlarını Zorlayacak

05.06.2012 13:41 Erkut Köse

    
    Dün E3 tanıtımlarında kuşkusuz açık ara en fazla dikkat çeken oyun olan Watch Dogs ile ilgili  bilgiler yavaş yavaş gelmeye başladı.
 
    Oyunun genel yapısı ile ilgili bilgiler veren Ubisoft kreatif direktörü Jonathan Morin, açık dünya oyun yapısının sınırlarını zorlayacaklarını belirterek, daha önce hiç görmedikleri bir oyun deneyimi sunacaklarını dile getirdi. Şehrin tüm sistemlerinin bizim için bir silah niteliği taşıdığını söyleyen Morin, bunları dilediğimiz gibi kullanabileceğimizin altını çizdi.
 
    Bildiğiniz üzere oyunun yayımlanan videosunda da şehrin trafik ışıklarını kontrol altına alabiliyor, telefonları ve diğer cihazları hack'leyebiliyorduk. Bu açıklamayla birlikte en büyük gücümüzün de şehir sistemlerini ele geçirme yeteneğimiz olduğu doğrulanmış oldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 18 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler