"Watch Dogs Ertelenmeseydi Facia Olabilirdi"

27.01.2014 08:22 Alkan Adakaner


    Oyun endüstrisinin en popüler analisti Michael Patcher, Ubisoft'un ilgi çekici oyunu Watch Dogs'un ertelenmesi hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Patcher'a göre erteleme kararı kolay olmasa da daha kötü sonuçlarda korumuş olabilir.
 
    "Onlara imreniyorum. Hisseleri darbe aldı ve yönetimleri eleştirildi. Olaya oyunun kaderi yönünden bakarsak (erteleme) olumlu bir gelişme. Eğer erteleme işe yaramaza büyük zaman ve para kaybına uğrayacaklar. O nedenle 6 aylık ertelemenin harika bir oyunla karşılaşmamızı sağlayacağını umut ediyorum. Bence Watch Dogs ertelenmeden önce faciaya doğru gidiliyordu."
 
    Watch Dogs gibi dev bir dünyaya sahip ayrıntılı oyunlarda hemen hemen herşey istendiği gibi olsa da birkaç eksiklik oyunun klasik olmasını engelleyebiliyor. Umarız Ubisoft bu erteleme sonucunda istediğini elde edebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler