Watch Dogs Filminin Alan Adları Satın Alındı

16.06.2012 21:57 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen E3 fuarında yaptığı büyük sürprizle birlikte dikkatleri üzerine çeken Ubisoft, Watch Dogs duyurusuyla birlikte herkesin tebriklerini almıştı. Watch Dogs adına şimdilik detaylı bilgiler için beklemeye koyulsak da, ilginç bir haber Fusible'dan geldi.
 
     Sitenin yayınladığı bilgilere göre Ubisoft, Watch Dogs'un filmine yönelik alan adları satın aldı. Belirtilenlere göre Ubisoft hem WatchDogsMovie.com'u, hem de WatchDogsTheMovie.com'u kendi ismine kayıt ettirdi. Ayrıca bu domain isimlerinin "Watch-Dogs"lu olanları da Ubisoft'a ait.
 
     Watch Dogs grafik ve oynanış yapısının haricinde film gibi düzeniyle de beğeni toplamıştı. Belki oyunun gerçekten de filmi gelir, ne dersiniz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 2 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 3 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 4 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 5 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler