Watch Dogs Hakkında Yeni Bilgiler

29.04.2014 02:43 Ömür Gencer


      Beklentilerin yüksek olduğu Watch Dogs için yeni bilgiler yine oyunun yapımcı yönetmeni Jonathan Morin'den geldi. Morin, Twitter üzerinden sorulan binlerce soruya yanıt vermenin yanında bu kez pek çok oyuncunun merak ettiği "Oyunda, PS4 ve PC arasında ne gibi farklar olacak?"  sorusuna da cevap verdi.
 
     Morin'in belirttiğine göre bu iki sürüm arasındaki tek fark NVIDIA'nın bahsettiği efektler olacak. 
 
     Morin daha sonra Twitter üzerinden oyun hakkında şu bilgileri verdi:
 
 - Oyundaki Free Roam, bazı söylentilerin aksine tüm haritada olabilecek. Sadece Chicago'nun bir parçasında değil.
 - Free Roam'da oyununuzu isterseniz tüm oyunculara aktif edebileceksiniz isterseniz de sadece arkadaşlarınızı davet edebileceksiniz.
 - Bir alandan çıkıp tekrar girdiğinizde aynı NPC ile karşılaşma olasığı teknik olarak bulunuyor fakat bunun olması çok düşük bir ihtimal.
 -  Saklanma yerlerinizde uyuyarak oyunun saatini belirleyebileceksiniz fakat hava durumu için yapabileceğiniz bir şey yok.
 - Çoklu oyuncu modunda "Quick Reflexes" özelliğini kullandığınızda hala görsel ipuçlarını görebileceksiniz fakat oyunun zamanı yavaşlamayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler