Watch Dogs: Legion Multiplayer 2021'in Başlarına Ertelendi

25.11.2020 20:53 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Toronto, Watch Dogs: Legion için 3 Aralık'ta yayınlanması planlanan online multiplayer güncellemesini 2021'in başlarına erteledi.

Ubisoft şu anda oyunun tek oyunculu modundaki hataları çözmeye odaklanmış durumda. Ek süre ayrıca online deneyimi daha fazla test etmelerine olanak sağlayacak.
 
Versiyon 2.20 güncellemesi Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için bu hafta yayınlanacak. Konsollarda çökme hatalarını düzeltirken PC'ye manuel kayıt butonu ekleyecek. Bu güncelleme PlayStation 5 için 19 Kasım'da yayınlanmıştı. Tüm detayları burada bulabilirsiniz.
 
Online multiplayer güncellemesi 2021'in başlarında dört oyunculu açık dünya co-op, iki oyunculu co-op görevler, dört oyunculu Tactical Ops görevleri ve PvP modu Spiderbot Arena'yı oyuna ekleyecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs: Legion Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 1 Saat önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 1 Saat önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 3 Saat önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 4 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler