Watch Dogs Legion Sızdırıldı

04.06.2019 10:55 Gazali Çetinkaya

 
Amazon U.K., henüz resmi olarak duyurulmamış yeni Watch Dogs oyunu Watch Dogs Legion'ı PlayStation 4 için listeledi.

Oyunun Amazon U.K. üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Watch Dogs Legion, Londra'nın yakın gelecekteki distopik bir versiyonunda geçmektedir. Toplumun, politikanın ve teknolojinin Londra'nın servetini değiştirdiği Brexit sonrası bir dünyadır. Londra dünyanın en ikonik şehirlerinden biridir ve yüzyıllardır tüm Batı Kültürü üzerinde büyük bir etkisi olmuştur. Şehrin dünyadaki en yüksek gözetim seviyelerinden birine sahip olması onu mükemmel oyun alanı yapar ve Watch Dogs için tamamen anlamlı kılar.  
 
Herhangi biri olarak oynayın. Açık dünyada tanıştığınız her bir birey oynanış sistemleri tarafından oluşturulan ve yönlendirilen tam set animasyon, seslendirme, karakter özellikleri ve görseller içerir. 

 
Kotaku'dan Jason Schreier Ubisoft'ta bağlı birkaç kaynaktan duyduğu bilgiler sonucu Watch Dogs Legion'ın gerçek olduğunu doğruladı. Oyun hakkında daha fazla bilgiyi 10 Haziran tarihinde Türkiye saati ile 23:00'da düzenlenecek Ubisoft E3 basın konferansında bekleyebilirsiniz.
 
Not: Watch Dogs Legion PlayStation 4 için listelendi fakat multiplatform olacaktır. Ayrıca yukarıdaki görsel Watch Dogs 2'ye ait. Amazon U.K. tarafından yapılan listelemede Watch Dogs Legion'a ait herhangi bir görsel bulunmuyordu.  

İlgili İçerik Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 17 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler