Watch Dogs: Legion Xbox Series S'te Dinamik 1080p Çözünürlükte Çalışacak

05.11.2020 01:42 Gazali Çetinkaya

 
Watch Dogs: Legion PlayStation 5 ile Xbox Series X'te ray tracing açık bir şekilde dinamik 4K çözünürlükte 30 kare hızında çalışacak.
 
Wccftech'e konuşan Ubisoft baş programcısı Galvin Whitlock tarafından belirtilene göre oyunun Xbox Series S için hedeflediği en yüksek çözünürlük dinamik 1080p.
 
Xbox Series S'te de ray tracing desteklenecek ve 30 kare hızında çalışacak.
 
Galvin Whitlock, ray tracing'in konsol ve PC arasında fark olup olmadığı sorusunu da yanıtladı. Temelde aynı ve yan yana karşılaştırıldığında sadece uzmanlar aradaki farkları görebilir. Yani PC'de çok az daha iyi. 
 
Galvin Whitlock ayrıca oyunun Radeon RX 6000 serisi ekran kartlarda da ray tracing destekleyeceğini doğruladı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs: Legion Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 15 Dk önce Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 6 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 6 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 7 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler