Watch Dogs Legion'da 20 Farklı Karakter İle Oynayabileceksiniz

23.10.2019 14:29 Özgür Eroğlu

 
Ubisoft'un "GTA tarzı" mantığıyla yola çıktığı ancak GTA'yı alt edemeyince fikir değişikliğine gittiği ve daha başarılı olduğu Watch Dogs serisinin yeni üyesi önümüzdeki yıl yayınlanacak. E3 2019'da oynanış videosunu geri kalan bilgileri görmüştük.
 
Oynanış videosundan aklımızda kalan ve yeni oyuna eklenecek olan en büyük yenilik, sabit bir karakterin olmaması. Sokakta gördüğümüz herhangi bir insanı ikna ederek DedSec adlı şirket için çalıştırabiliyoruz ve ikna ettiğimiz herhangi bir karakter ile oynayabiliyoruz, istediğimiz zaman değiştirebiliyoruz. Yaşlı bir teyzeden, genç ve dinamik birine kadar istediğimiz karakteri oynayabiliyoruz.
 
Ubisoft Toronto bir röportaj sırasında bu durumla ilgili yeni bir bilgi verdi. Oyunda 20 karakteri kendi tarafımıza geçirip istediğimiz zaman istediğimiz karakterle oynayabileceğiz ve her karakter farklı bir oynanış tarzı vaat ediyor. Ubisoft'un yapmaya çalıştığı durum gerçekten güzel ama zor bir durum umarız bu durumun üstesinden gelebilirler.
 
Watch Dogs: Legion 6 Mart 2020'de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs: Legion Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler