Watch Dogs: Legion'ın 4.5 Güncellemesi PS5 ve Xbox Series için 60FPS Performans Modu Ekleyecek

15.05.2021 18:59 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Watch Dogs: Legion'ın 4.5 güncellemesiyle birlikte PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarına 60FPS performans modunun ekleneceğini duyurdu.

Watch Dogs: Legion şu anda PlayStation 5 ile Xbox Series X'te ray tracing açık bir şekilde dinamik 4K çözünürlükte 30 kare hızında ve Xbox Series S'te ray tracing açık olarak dinamik 1080p çözünürlükte 30 kare hızında çalışıyor.
 
Ubisoft, websitesi üzerinde yayınladığı blogda, 60FPS performans modunun yeni nesil konsol oyuncuları tarafından en çok istenen özelliklerden biri olduğunu belirtti.
 
4.5 güncellemesi ayrıca Tactical Op ile Project OMNI görevlerini ekleyecek ve yeni çıkan indirilebilir içerik karakteri Mina ile ilgili bazı hataları giderecek.

Güncellemenin ne zaman yayınlanacağı açıklanmadı.

4.0 güncellemesi bu ayın başında yayınlanmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs: Legion Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler