Watch Dogs, PS4 İçin 100$'dan Ön Siparişe Açıldı!

22.02.2013 10:32 Talha Aynacı

Kepenk indiren önemli oyun stüdyosu Factor 5'den oyun yapım maliyetine ilişkin bir çizelge
 
   Yeni nesil konsollar, yeni donanımlar, yeni oyunlar. Grafiklerin zirve yapmasını istiyoruz! Her şey gerçekci olmalı! Günümüzde pek çok oyuncunun arzu ettiği şey bu. Ancak oyun geliştiricileri açısından yeni donanımlar, yeni teknolojiler = artan yapım maliyetleri.
 
   Takipçilerimiz hatırlıyacaklardır, BioWare'in baş tasarımcısı bir röportajında artan görselliğin yapımcıların omuzlarındaki yükü arttırdığı ve bu emeğin karşılığında kar elde edilebilmesi için oyun fiyatlarının artması gerektiğine değinilmişti.
 
   Yeni nesil konsollarla birlikte oyun fiyatları ne kadar olacak halen bir muamma. Ancak Amazon kanadından gelen ilk haber pek de iç açıcı değil. Dünyanın önde gelen alışveriş sitelerinden Amazon, büyük heyecanla beklenen ve PlayStation 4 duyurusunda da kendini gösteren Watch Dogs'un PS 4 sürümünü 100$ fiyat etiketiyle satışa sundu. Elbette bu yeni nesil oyunların satış maliyetinin net rakamının 100$ olacağını göstermez ancak bu listeleme mevcut nesil ile yeni nesil arasında fiyat farkı olacağı gerçeğine güzel bir örnek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler