Watch Dogs, PS4'de Mobil Üstünden Oynanabilinecek

06.05.2013 17:52 Talha Aynacı

 
   Watch Dogs'un baş yapımcısı Dominic Guay, oyunun PlayStation 4 versiyonu hakkında yaptığı bir açıklamada oyuncuların  oyuna mobil cihazlarıyla dahil olabileceklerini belirtti. Ancak konu hakkında daha fazla yorum yapmaktan kaçındı:
 
"Oyuncuların mobil cihazlarıyla dahi oyuna dahil olmalarını istedik. Otobüste dahi olsalar o sırada oyunu PlayStation 4'ü üzerinde oynayan insanların hikayesine dahil olabilecekler. Konsolu evden bırakıp dışarı çıksanız dahi oyunu deneyim etmeye devam edeceksiniz."
 
   Bahsi geçen özellik hakkında daha fazla bilgiye ilerleyen dönemlerde yayınlanacak yapımcı günlükleri veya tanıtım videolarıyla ulaşabiliriz. Mesela mobil cihazımızla oyuna girdiğimizde o sırada düşmanlardan kaçan ana karaktere etraftaki elektronik cihazları manipüle ederek yardımcı olmak epey hoş olurdu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 19 Dk önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 48 Dk önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler