Watch Dogs, Xbox One'da Cloud Desteği Sunabilir

06.07.2013 16:32 Alkan Adakaner


     Xbox One'ın bulut teknolojisi (cloud tech) Titanfall ve Sunset Overdrive gibi oyunlarda etkin bir şekilde kullanılacak, bunun yanında Watch Dogs gibi hemen hemen her platforma çıkan bir oyunun Xbox One sürümünde de bu teknoloji kullanılabilir.
 
     Watch Dogs'un yapımcı koltuğunda oturan Dominic Guay'ın açıklamalarına göre oyundaki ağaçların rüzgarla sallanması gibi fizikler gerçek zamanlı hesaplamalar gerektirmediğinden Xbox One'ın bulut sisteminden kolayca yararlanılabilir.

     Oyunda bir bota binip suya açıldığınızda botunuzun yarattığı dalgaların diğer botları etkilemesi halinde daha dinamik bir oyun yapısına kavuşacağımızı söyleyen Guay, Xbox One'da bulut teknolojisi sayesinde limitleri biraz daha fazla zorlayacaklarını belirtti. Yani oyunun Xbox One sürümü daha diğer sürümlerden daha iyi olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 49 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler