Watch Dogs'ta 110 Dakikalık Sinematik Var

18.02.2014 07:54 Alkan Adakaner


     Ubisoft'un ertelendikten sonra çıkış tarihi hala netleşmeyen açık dünya aksiyon-macera oyunu Watch Dogs'un sinematiklerinin süresi ortaya çıktı. Oyunun sinematiklerini hazırlayan Kung Chang'ın resmi web sitesinde 110 dakikalık sinematik sahnenin bulunduğu söyleniyor.
 
    Watch Dogs her ne kadar açık dünya oynanış yapısına sahip olsa da oyunun sinematik bir sunumunun olacağını daha önceki videolara bakarak söyleyebiliriz. Ana karakterimiz Aiden Pearce oyun içi olmayan çok sayıda sinematik sahnede boy gösterecek.
 
     Watch Dogs'un çıkış tarihinin 2014'ün 2. çeyreği olarak gösterildiğini de hatırlatalım. Yani Haziran ayından önce oyuna kavuşacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler