Watch Dogs'ta Arabaları Özelleştiremiyoruz

Hep kavga etmek olmaz
09.03.2014 08:54 Alkan Adakaner


     Ubisoft'un basın mensuplarına Watch Dogs için düzenlediği etkinlikte oyunun yaratıcı yönetmeni olan Jonathan Morin bazı küçük, ama bazı oyuncular için büyük önem arz eden ayrıntılara da değindi.
 
     Morin'in açıklamalarına göre araçları çalmanın yanı sıra insanların kimliklerini çalarak onlara ait araçlara da "resmi olarak" sahip olabileceksiniz. Buna karşın araçların özelleştirilmediği belirtiliyor.
 
    Ayrıca oyunda tonla giysi olacağı söyleniyor. Bunun yanında poker ve satranç gibi mini oyunları oynama imkanımız da bulunacak. Morin silahlar konusunda ise memnun olacağımızı, tabancalardan roket atarlara kadar farklı türde silahları kullanabileceğimizi belirtiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 1 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler