Watch Dogs'un 2012'de Çıkması Mümkün Değil

06.06.2012 19:49 Samet Konuksal


     Ubisoft'un E3 sunumunda ilk olarak görsek de, ilk bilgileri E3 fuarından aldığımız Watch Dogs'un çıkışıyla ilgili de bir yorum geldi. Dominic Guay, bu seneyi imkansız olarak görüyor.
 
     İki seneden fazla bir süredir, Ubisoft'un Assassin's Creed, Far Cry gibi anahtar serilerinin yeteneklileri tarafından geliştirilmesine rağmen Watch Dogs'un çıkışı pek de yakın gözükmüyor. Röportajda konuşan Dominic Guay, "Oyunu uzun süredir geliştiriyoruz fakat 2012'de çıkması imkansız gözüküyor." açıklamasını yaptı.
 
     Ayrıca Guay, Watch Dogs'un yeni bir oyun motoruyla yapıldığını sözlerine ekleyerek Anvil Engine söylentilerini de boşa çıkarmış oldu. Son olarak oyunun yapımcı ismi platformlara da değinerek, "Birden fazla platforma çıkaracağız." sözüyle birlikte yeniden kafalarımızı karıştırdı. Galiba oyunun platformları sadece PC, PS3 ve X360'dan ibaret değil. Sizce? 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Mayıs Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 29 Mayıs CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 29 Mayıs ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 29 Mayıs God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 29 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler