Watch Dogs'un 6.2 Milyon Satması Hedefleniyor

16.10.2013 21:31 Talha Aynacı

 
   Dün beklenmedik bir şekilde erteleme haberini duyduğumuz Watch Dogs ve Ubisoft'un bir diğer dikkate değer yapımı The Crew için yayıncı kanadından beklenen satış rakamlar açıklandı.
 
   Ubisoft, E3 2012'ye damgasını vuran açık dünya oynanışına sahip aksiyon oyunu Watch Dogs'un 6.2 milyon satmasını bekliyor. Rakam kimilerine göre oldukça yüksek görünse de, yayıncı firma oyunun böyle bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyor.
 
   MMO araba yarışı The Crew için beklentiler ise daha düşük. Ubisoft, Hem araba yarışı olduğu için belli bir kitleye hitap etmesi hem de Watch Dogs'a kıyasla yeni nesil ve PC için çıkacağı için yayıncının bu oyundan beklediği satış rakamı 2,5 milyon. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler