Watch Dogs'un Adı Değişmiyor

04.02.2014 06:50 Samet Basri Taşlı


     Bu gün Ubisoft'un Watch Dogs isim haklarından vazgeçtiğine dair çeşitli söylentiler çıkmıştı. Daha sonra Ubisoft Montreal ekibi "olayla ilgisi olmadığını" twitter üzerinden duyurmuştu. Şimdi ise oyunun neredeyse bir sahtekarlık kurbanı olacağını öğrendik.
 
     Ubisoft Entertainment, 1 Şubat 2014 tarihinde Amerikan Patent Ofisi'nden (United States Patent and Trademark Office) bir mail alıyor. Mailde "Application Serial No. 85642398" numaralı isim hakkının acil iptali için bir talepte bulunulduğu bildiriliyor. Bu acil iptal talebinin altındaki imza ise, Ubisoft Entertainment Genel Müdürü Yves Guillemot'a ait.
 
     Ubisoft yetkilileri "Bay Guillemot bu belgeyi imzalamadı, zaten Ubisoft Entertainment bu tür bir talepte hiç bulunmadı. Bu talep bir sahtekarlık ve Ubisoft ile hiç bir alakası bulunmamaktadır." şeklinde bir açıklama yaptılar. "Şu anda doğrudan USPTO ile birlikte çalışaral, isim hakkının tekrar aktif hale gelmesi için çalışılıyor. Bir kaç güne kadar tekrar ismimiz aktif olacak ve bu durumun Watch Dogs gelişimine hiç bir etkisi olmayacak"
 
     2013 son çeyreğinde çıkması gereken oyun son anda 2014 ikinci çeyreğine ertelenmişti. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'tan Yeni Ekran Görüntüsü Sızdırıldı 2 Saat önce PC için Aksiyon Macera Oyunu Mousebusters'ı Duyuruldu 4 Saat önce Macera RPG All in Abyss: Judge the Fake, PC için Duyuruldu 4 Saat önce Ritim Macera Oyunu Yunyun Syndrome!? Rhythm Psychosis, PC için Duyuruldu 4 Saat önce Half-Life 2: Episode 1 RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler