"Watch Dogs'un Ana Platformu PC Olacak"

27.02.2013 11:49 Erkut Köse


   Son zamanların en çok konuşulan yapımlarından biri olan ve sık sık GTA serisiyle kıyaslanan Watch Dogs'un ana platformu belli oldu.
 
    Ubisoft CEO'su Yves Guillemot'un yaptığı açıklamaya göre oyunun asıl olarak geliştirildiği platform PC olacak. Diğer konsollara ise PC'den port edilecek. Bunun sebebinin ise önceki nesile göre yeni nesilde PC'den yeni nesil konsollara port etmenin çok daha kolay olması gösteriliyor.

    PS4'ü ilk gördüklerinde port konusunda daha çok sorun yaşayacaklarını düşündüklerini belirten Guillemot, daha önce PS3'e oyunlarını port etme sırasında çok fazla zaman ve para kaybettiklerini dile getirdi. Ancak yeni Playstation 4'ün bu konuda çok daha iyi bir mimarisinin olduğunun altını çizdi.

    Sonuç olarak Playstation 4 ve Xbox'ın gelecek konsolunda PC'den port edilmiş oyunları daha sık görmemiz olası. Özellikle mimarilerinin oyun geliştiricilerin işine yarayacak şekilde verimli olması da multiplatform yapımların sayısını arttıracaktır.
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Neon Giant ‘The Ascent’in 5. Yıl Dönümünde Oyunun Yol Haritasını Açıkladı 29 Temmuz eFootball™ World Festival'de Yeni Efsane Sergio Agüero ve Oyun İçi Önemli Güncellemeler Açıklandı 28 Temmuz NBA 2K27’nin Kapak Yıldızları Açıklandı: Victor Wembanyama, Caitlin Clark ve Derrick Rose 23 Temmuz PUBG: BATTLEGROUNDS 42.2 Güncellemesi Yeni Oyuncuların Oyuna Adapte Olmasını Kolaylaştırıyor 16 Temmuz Mimesis Dünya Çapında İki Milyondan Fazla Kopya Sattı 14 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler