Watch Dogs'un DLC'si için Uygun Zaman 2014'ün Başı

30.08.2013 09:06 Alkan Adakaner


    Artık ilk günden DLC'lerin (indirilebilir içerik) çıkmasına o kadar çok alıştık ki bu DLC'ler geç çıkarılınca sevinir hale geldik. Watch Dogs da ilk günden DLC ile karşımıza çıkmayacak oyunlar arasında yer alıyor.
 
     Ubisoft'tan Dominic Guay, önümüzdeki yılın başının Watch Dogs'un DLC'si için en uygun vakit olduğunu söylüyor. Guay oyun piyasaya çıktıktan sonra yeni oynanış elementleri üzerinde çalışmalar yapacaklarını ve oyundaki şehrimizin zaten çok zengin olduğunu, önemli olanın yeni oynanış deneyimleri sunmak olduğunu belirtiyor.
 
     Umarız Watch Dogs için hazırlanan indirilebilir içerikler küçük görevler şeklinde değil de, bizi uzun süre oyalayacak şeyler olurlar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler