Watch Dogs'un PC Sürümünden Teknik Detayları Gösteren Bir Video

02.04.2014 01:35 Samet Konuksal


    Grafiklerinin düşürülmesiyle ilgili büyük tartışmalar yaratan Watch Dogs'un son videolarında PS4 sürümünden alınmış sahneleri görüyorduk. Fakat diğer yandan da oyunun yapımcıları, PC sürümünün E3 2012'ye benzer bir grafik kalitesi sunacağından bahsediyordu. En nihayetinde Watch Dogs'un PC sürümü, en yeni haliyle oyuncuların karşısına çıktı.
 
    Alman oyun sitesi PC Games Hardware, Ubisoft Montreal'den direkt olarak aldığı PC videosunu paylaştı. Almanca yazılarla yayınlanan videoda, oyunun PC sürümünde yer alan teknik detaylara göz atıyoruz. Özel rüzgar simülasyon sistemi, yansımalar, ışıklandırmalar ve dahası bu videoda yerini alıyor. Her ne kadar oyun grafiksel olarak güzel görünse de, E3 2012'de yakalanan kalite sadece o videoda kalacağa benziyor.
 
    Bu arada, videoda gördüklerinizin herhangi bir kart üreticisiyle yapılmış özel bir anlaşmadan kaynaklanmadığını belirtelim. Ancak yine de Ubisoft, Watch Dogs için Nvidia ile özel anlaşmaya sahip. Oyunun bu anlaşmadan doğan 'daha özel' grafiksel teknolojileriyle ilgili video henüz yayınlanmış değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 1 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 5 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 6 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler