Watch Dogs'un Tek Bir Oyun Sonu Olacak

03.07.2013 08:26 Alkan Adakaner


     Ubisoft'un uzun vaadeli planlara sahip olduğu yeni oyunu Watch Dogs'un tek bir oyun sonunun olduğu açıklandı. Oyunun farklı şekillerde oynayıp farklı oyun sonlarına sahip olma seçeneği bulunmayacak.
 
     Watch Dogs'un çok geniş bir dünyaya sahip olması ve oyuncuların çok farklı şeyler yapma olanacağına sahip olması sebebiyle farklı oyun sonlarının etkin bir biçimde oyuna eklenemeyeceğini söyleyen Ubisoft'tan Jonathan Morin, tek bir oyun sonuyla yetinmemiz gerektiğini belirtiyor.
 
     Bu tarz açık dünya oynanışa sahip oyunların tek bir oyun sonuna sahip olması pek de yadırganmıyor. Bu türün en önemli oyunları da benzer şekilde tek bir oyun sonuna sahip.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler