Watch Dogs'un Wii U Sürümü İptal mi Edildi?

24.01.2014 08:35 Alkan Adakaner


     Nintendo'nun başı şu sıralar Wii U ile bir hayli dertte. 3. parti firmaların bu konsoldan giderek uzaklaşması oyuncuların da konsoldan uzaklaşmasına sebep olacak gibi görünüyor. Nintendo'nun en büyük destekçisi Ubisoft da Wii U'dan ümidini kesebilir.
 
    Söylentilere göre Gamestop Italy, Watch Dogs'un Wii U sürümünün önsiparişlerini iptal ediyor. Bunun sebebi Ubisoft'un oyunun Wii U sürümünü geliştirmeyi durdurması, yani oyunun Wii U sürümü iptal edilmiş görünüyor.
 
     Şu an resmi bir açıklamanın olmadığını belirtelim, ama oyunun Wii U sürümü iptal edilirse bu durum pek de şaşırtıcı olmayacaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler