Way of the Samurai 4'ten Yeni Bir Video

Way of the Samurai 4 dövüş mekaniklerinde serinin ilk oyununu temel alacak
05.05.2012 09:38 Alkan Adakaner

 
     Acquire'in belli bir hayran kitlesine sahip olan ve orta kalitede bir performans sergileyen serisi Way of the Samuray'ın yeni oyunu bu Yaz Amerika'da piyasaya çıkıyor. Oyunun Avrupa çıkış tarihi belli olmasa da 2012 yılında raflardaki yerini alması bekleniyor.

    Amihama adlı liman şehrinde geçecek oyunumuzda kendi karakterimizi yaratıp oyuna başlayacağız. Japon devletinin askerleri, isyancılar ve İngiliz donanma güçleri arasında bölünmüş şehirde maceramızı tamamlarken çeşitli işbirlikleri de kuracağız.
 
     Way of the Samurai 4'ün serinin köklerine döneceği ve ilk oyunun dinamiklerini temel alacağı belirtiliyor. Oyunda klasik özelleştirme seçenklerinin yanı sıra 10 civarında farklı oyun sonunun olacağı da söyleniyor. Yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Way of the Samurai 4 Platformlar: PS3 PC Geliştirici: Acquire Dağıtıcısı: Agetec Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler