We Were Here Forever için Çıkış Fragmanı Yayınlandı

05.05.2022 21:51 Mehmet Tandoğan

 
 
Total Mayhem Games, 10 Mayıs'ta Steam ve Epic Games Store üzerinden PC'ye ardından PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One'a daha sonraki bir tarihte çıkacak olan We Were Here Forever'ın çıkış fragmanını yayınladı.
 
We Were Here serisi, Antarktika'nın çorak topraklarında kurgusal Castle Rock Orta Çağ kalesi ve çevresinde geçen bir dizi çevrimiçi, birinci şahıs, eşli bulmaca macera oyunundan oluşuyor. Bu maceraların tümünde karşılıklı iletişim kurarak eşli keşifler yapacak, ortama kendinizi kaptıracak ve takım çalışması yürüteceksiniz. Ortağınla beraber akıllı iletişim ve gözlem ile bulmacalarını çözmen gerekiyor. Takım çalışması isteğe bağlı değil!

We Were Here Serisindeki her oyun birbirinden ayrı bir eşli maceradır; hikâyeler birbirine bağlı ancak bunları sırayla oynaman gerekmiyor.
 
Sen ve tıpkı senin gibi kâşif yoldaşın çıkışı olmayan sinsi Castle Rock'ta uyandınız; acaba ihanete uğradığınız için mi yoksa o kadar da akıllı olmadığınız için mi buraya düştünüz? Antarktika'da geçen bu gizemli macerada keşifler yapmak ve bulmacaları çözmek için birlikte çalışacaksınız. İkiniz de dikkatli olun, burada hiçbir şey göründüğü gibi değil; gölgelerde gizlenmiş karanlık sırlar var. Kaçabilecek misiniz? 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1341290/We_Were_Here_Forever/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
We Were Here Forever Platformlar: PC Geliştirici: Total Mayhem Games Dağıtıcısı: Total Mayhem Games Tür: bulmaca macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler