Weird West PS4 ve Xbox One Konsollarına da Gelecek

16.07.2021 11:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici Wolfeye Studios, fantezi Vahşi Batı aksiyon RPG oyunu Weird West'in daha önce duyurulan PC ( Steam ) sürümüyle birlikte bu sonbaharda PlayStation 4 ve Xbox One için de çıkış yapacağını duyurdu.
 
Dishonored ve Prey oyunlarının geliştiricisi Arkane Studios'un eski başkanı ve kreatif direktörü Raphael Colantonio ile eski baş yapımcısı Julien Roby tarafından kurulan Wolfeye Studios'un ilk oyunu.

Kanun adamları ile silahşörlerin fantastik yaratıklarla aynı sınırı paylaştığı bu karanlık fantazi Vahşi Batı uyarlamasında hayatta kalmaya ve Weird West'ın gizemlerini açığa çıkarmaya çalışın. Her yolculuk eşsizdir ve gerçekleştirilen eylemlerin sonuçları vardır.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Weird West Platformlar: PC Geliştirici: Wolfeye Studios Dağıtıcısı: Developer Digital Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 3 Dk önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler