West of Dead 18 Haziran'da Xbox One ve PC için; Ağustos'ta PS4 ve Switch için Çıkacak

13.06.2020 20:25 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Raw Fury ve geliştirici Upstream Arcade, oyuncuların Ron Perlman (Hellboy, Sons of Anarchy - Clay) tarafından seslendirilen William Mason karakterinin rolünü üstlendiği twin-stick shooter oyunu West of Dead için çıkış tarihi verdi.

18 Haziran'da Xbox One ile PC için; Ağustos'ta PlayStation 4 ile Switch için çıkacak.

Açık beta Microsoft Store ve Steam'de ulaşılabilir durumda.
 
Oyun hakkında:
 

Purgatory, Wyoming, 1888.

Barut ve karanlığın, günah ve lanetin, wendigo ve cadıların mekânı. Oradan geçenlerin hatıra, kültür ve inanışlarına göre şekillenen değişken ve kaotik bir dünya. Ölü bir adam, zihninde yalnız karalara bürünmüş bir suretin anısıyla dirilir ve efsanevi sonuçlara neden olacak zincirleme bir olaylar silsilesini başlatır.

Kendinizi o ölünün, William Mason'ın (Seslendiren: Ron Perlman) yerine koyun ve iki taraflı kontrollerin akıcılığıyla taktiksel siper kullanımını bir araya getiren bu hızlı tempolu siper/nişancılık oyunu ile Purgatory'nin amansız, çetin dünyasına adım atın. Becerilerinizi test edin; duruma göre oluşan avlanma sahalarında siper alıp üstün nişancılığınızla rakiplerinizi alt etmeye çalışın. Vahşi Batı hiç bu kadar karanlık olmamıştı. 


Çıkış tarihi duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
West of Dead Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Upstream Arcade Dağıtıcısı: Raw Fury Tür: Twin Stick Shooter Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 1 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 3 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 5 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler