Where the Heart Leads, Ağustos 2022'de PC'ye Geliyor

01.12.2021 14:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Armature Studio, Ağustos 2022'de Steam ve Epic Games Store aracılığıyla PC için Where the Heart Leads adlı hikaye-macera oyununu yayınlayacağını duyurdu. Heart Leads'in ilk olarak 13 Temmuz'da PlayStation 4 için piyasaya sürüldü.
 
Ödül adaylığı bulunan bağımsız geliştirici Armature Studio'nun sürreal anlatımlı macerası Where the Heart Leads'te hayatının yolculuğuna çık.

Talihsiz, fırtınalı bir gecede bir eş ve baba olan Whit Anderson, aile köpeğini kurtarmak için devasa bir obruğun derinliklerine iniyor. Karanlığa yuvarlanan Whit kendini geçmişinin, bugününün ve geleceğinin rüyalar şeklinde göründüğü hayal gücünün de ötesinde bir diyarda buluyor. Hayat öyküsüne şahit olan Whit, bunu değiştirme gücünü elde ediyor.

Her şeyi yeniden yaşama şansın olsaydı, neyi değiştirirdin? Kime dönüşürdün?
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1553140/Where_The_Heart_Leads/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 17 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 37 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler