White Knight Chronicles Şubat Ayında Amerikada

Ekstra içerik desteği ile White Knight Chronicles batı pazarında da başarıyı hedefliyor.
04.12.2009 23:14 Talha Aynacı

Yeni nesilde pek çok başarılı RPG oyunu konsollarda kendini gösterdi. Sony, Playstation markası ile özdeşleşen RPG oyunlarını rakipleri ile paylaşmak zorunda kalmış olsada Playstation 3'e özel çıkmış olan Demon's Soul ve White Knight Chronicles gibi taze içerikli oyunlarla kullanıcılarını memnun ediyor.
 
Japonya'da çıktığı hafta olay olan ve oldukça başarılı bir satış çizgisi yakalayan White Knight Chronicles ne kadar kaliteli bir yapım olduğunu bu market başarısı ile göstermişti. Nihayet bu görkemli yapım batılı hali ile ve White Knight Chronicles : International adı altında şubat ayında Kuzey Amerika'da raflarda ki yerini alıyor.
 
Resmi Playstation Blogunda yer alan duyuruya göre 2 şubatta yayınlanacacak olan beyaz şövalyemiz; Japonya'da yayınlanmış versiyonundan farklı olarak ufak çaplı güncellemeler, daha önce yayınlanmış olan indirilebilir içerik desteği ve canlı sohbet imkanını bizlere sunan bir paket halinde Amerika marketlerine uğrayacak.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
White Knight Chronicles Platformlar: PS3 Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: SCEE Tür: RPG Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 2 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 4 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler