Whore of the Orient'in Çıkış Tarihi Ürpertiyor

Yapımın ilk ve tek ekran görüntüsü
15.11.2012 12:29 Levent Polater


    Yeni neslin sayılı oyunlarından biri olan Whore of the Orient'ın çıkış aralığı kendini gösterdi. Fakat hemen öyle heyecanlanmayın. Görünüşe göre daha epey beklemek zorundayız, zirâ verilen ilk bilgiye göre oyun, 2015'te çıkacak.
 
    KMM Interactive tarafından geliştirilen yapım ekibinin içinde L.A. Noire'de çalışan elemanlar bulunuyor. Team Bondi yapımcılarının çoğunu projeye çeken KMM, oyunun L.A. Noire ile benzerlik taşıyacağını dile getirmişti.
 
    Oyunun ilk duyurulduğunda gösterilen hikayesi aşağıdaki gibi:
 
“Şangay, 1936. Doğu'nun fahişesi (Whore of the Orient). Doğu'nun Paris'i. Her şeyin doğru bir fiyata satın alınabildiği gezegendeki en yozlaşmış ve çürümüş şehir. Batılı güçlerin Çin kaynaklarını aç gözlü bir biçimde sömürdükleri bir maşa. Kuomintang'ın acımasızca Komunizm'i ve işçi hareketini bastırması nedeniyle Çin milliyetçiliğinin kaynayan tenceresi. Bir grup Batılı polisin umutsuzca ışık tutup, huzuru sağlamaya çalıştığı uluslararası polis gücünün karargahı."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Whore of the Orient Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: KMM Games Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler