WiiU'nun E3'teki Teknoloji Demosu (Video)

WiiU'nun kontrolcüsünde 2 analog stick'in bulunması güzel. Ayrıca tasarım da ne kadar kullanışlı olur bilinmez, ama hoş görünüyor.
08.06.2011 02:16 Alkan Adakaner


    Nintendo'nun E3 sunumunda firmanın yeni konsolu WiiU'nun bir de teknoloji demosu gösterildi. Bu demoda bir kuş Japon mimarisi ve Sakura çiçekleri (Kiraz çiçekleri) ile dolu bir mekanda uçuyor.
 
    Tabi ki bu video konsolun gücünü anlayabilmemiz açısından pek bir bilgi vermiyor. Buna rağmen görüntülerin hoş olduğu konusunda kimsenin şüphesi yok.
 
     2012 yılında piyasaya çıkacak cihazın Playstation 3 ve Xbox 360'tan daha iyi görseller sunacağı söyleniyor. Gerçi 3. parti firmalarla anlaşıp farklı bir yönelime kavuştuktan sonra Nintendo'nun donanımsal olarak da rakiplerinin gerisinde kalma gibi bir lüksü yok.
 
    Teknoloji demosunu aşağıdaki oynatıca görebilirsiniz. Bu arada bir not videonun netliği çok iyi düzeyde değildir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler