Wii Sports Resort İngiltere Marketlerini Ateşledi

Wii Sports Resort, içinde Wii Motion Plus'ı bulunduran bir paket halinde satışa sunuldu.
04.08.2009 20:34 Talha Aynacı

MCV market analiz ve araştırma sitesinin İngiltere ayağı, Wii Sports Resort oyununun marketlerdeki yerini alması ile birlikte, İngiltere oyun piyasasındaki % 16'lık değer artışına dikkat çekiyor.
 
10 temmuzda raflardaki yerini almadan önce 16.9 milyon paundluk değere sahip olan İngiltere oyun piyasası, Wii Sports Resort'un girişinin ardından 25 temmuz haftalık satış sonunda değerini 18.6 milyon paund olarak göstermiş.
 
Ağustos ayında çıkacak Batman Arkham Asylum, Wolfenstein ve Ashes Cricket 2009 ile Eylül ayının merakla beklenen yapımları The Beatles: Rock Band, Halo 3: ODST, Professor Layton And Pandora’s Box, Need For Speed Shift ve Dirt 2 ile birlikte piyasaya büyük bir hareketlilik gelmesi bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii Sports Resort Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Spor Çıkış Tarihi: 26 Temmuz 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler