"Wii U, Call of Duty'nin Ana Platformu Olabilir"

Daha önce Black Ops 2'yi bir Nintendo dergisinde görmüştük.
20.06.2012 13:03 Gökhan Yılmaz

 
     Nintendo, Wii U'nun gamepad'inin Call of Duty oyunlarını oynamak için tercih edilen araç olacağını umuyor. Diğer yandan ise Call of Duty: Black Ops 2 henüz platform için duyurulmadı fakat yoğun şekilde söylentileri dolanıyor.
 
     Nintendo Amerika'dan Scott Moffitt konu hakkında şunları söyledi: "Çekirdek kitleye ulaşmak istiyor muyuz? Kesinlikle! Onlar bizim hedef kitlemizin bir parçası. Wii U, bundan sonra bu kitleden bazılarının tercih ettiği platform olacak. Call of Duty'nin Wii U'da nasıl çalışacağını bir hayal edin. Gamepad, harita gibi ekranda istemediğiniz öğeleri ekrandan kaldırmanızı ve TV'de yaşayacağınız sinematik keyfin baltalanmamasını sağlayacak. İşte bu çekirdek oyuncular için oynanışı geliştirecek bir etkendir."
 
     Moffitt aynı zamanda da Wii U'nun kontrollerinin Wii'ye oranla daha karmaşık bir hale geldiğini de kabul etti. Artık iki ekrana sahip olacağımız için doğal olarak daha karışık ve zor anlaşılır bir yapıya sahip olacak (Oyun veya konsol için kullanıcıya sunulacak açıklamalar gibi).
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler