Wii U Farklı Bir Kitleye Hitap Edecek

Wii U'nun özellikleri ile ilgili henüz çok fazla bilgimiz yok
01.12.2011 10:12 Alkan Adakaner

     Nintendo, Wii U'nun ilk tanıtım videolarında Metro Last Light, Batman Arkham City, Darksiders 2 gibi oyunları duyurarak sanırım bundan sonra nasıl bir politika izleyeceğini belli etmişti. Şimdi bu konudaki kararlılıklarının sürdüğünü Nintendo Amerika başkanı Reggie Fils Aime'den de öğreniyoruz.
 
      Wii U'nun Wii'dekinden farklı türdeki müşteriler tarafından satın alınacağını söyleyen yetkili, hatta bu nedenle Wii U piyasaya çıktıktan sonra en azından bir süre daha Wii satışlarının da iyi gideceğini düşünüyor.
 
      Reggie, Wii U'nun fiyatı ile ilgili olarak da herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı, ama yine farklı bir stratejilerinin olacağını şu sözlerle belirtti: "Wii U'nun fiyatının henüz duyurmadık, ama kesinlikle fiyatın farklı olacağını beklemelisiniz ve ayrıca oyunlar da farklı olacak."
 
      Eğer Nintendo gerçekten de Electronic Arts ile anlaşıp güçlü bir online sistem inşa ederse (hatta origin ile bağlantılı bir sistem) işte o zaman Wii U'nun çok farklı olacağını söyleyebiliriz. EA ve Nintendo işbirliği gerçekten de çok yararlı olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 1. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 38 Dk önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Büyük Finalde! 1 Saat önce Orta Çağ'da Silah Çekebileceğimiz Kingmakers'tan Yeni Fragman 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler