Wii U, Hardcore Oyuncuları Yalnız Bırakmayacak

31.07.2012 13:36 Erkut Köse


   Nintendo'nun başlıca eleştirilen noktalarından biri olan çekirdek oyuncuların yeterince oyun bulamaması sorunu, Wii U ile birlikte tarihe karışacak gibi görünüyor.
 
   Ortaya çıkan Pro Controller'dan bu yana hardcore kitlenin de gönlünü fethetmeye başaran Nintendo, bu konuda iddiasını açıkca ortaya koyuyor. Konu hakkında düşüncelerini donanım geliştiricisi Katsuya Eguchi, çekirdek oyuncuların yalnız olduklarını düşünmemelerini, bu alanda büyük değişikliklerin gerçekleşeceğini belirtti.
 
   Nintendo'nun böyle bir alana giriş yapması elbette Playstation 3 ve Xbox 360'dan rol çalmasını sağlayabilir bir nebze de olsa. Yani önümüzdeki nesilde dengelerde bazı değişiklikler bizleri bekliyor olabilir. Bakalım Wii U bu işi başarıyla kotarabilecek mi, bunu piyasaya sürüldüğünde görebileceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 3 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 6 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 7 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler