Wii U Kontrol Cihazında Çoklu Dokunma Olmayacak

13.06.2012 14:29 Erkut Köse


   E3'de duyurulan oyunlarla dikkat çeken Wii U'nun kontrol cihazı ile ilgili ortaya çıkan bir bilgi, hayranlarını üzeceğe benziyor.
 
   Kotaku ile yaptığı röportajda yeni konsolun tablet özelliklerine değinen Nintendo Amerika'nın başkanı Reggie, kontrolcü bu kadar fazla tuşa sahipken,  ekranın çoklu dokunmatik desteğinin olmasının gereksiz görüldüğünü ve bu yüzden ekranın yanlızca tek parmağımızla yaptığımız dokunuşları algıladığını belirtti.
 
   Bu durum, ilk başta bir eksi olarak görünmesede uzun vadede Wii U için yapılacak oyunların alanını daraltacaktır. Oysa çoklu dokunmaya destek veren bir ekrana sahip olsaydık, bu ekran üzerinden çok daha farklı etkileşimlerde bulunabilirdik.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler