Wii U, Oyun Disklerini Oldukça Hızlı Okuyor

Bazı oyunları oynarken beklemek çok zor olabiliyor
13.09.2012 20:16 Alkan Adakaner


      Nintendo Wii U'nun bütün bölgelerde çıkış tarihi ve oyunlarının duyurulması ile birlikte konsolun donanımsal özellikleri de yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Her ne kadar Nintendo hala bazı şeyleri gizlese de zamanla teknik özelliklerin hepsi ortaya çıkacaktır.
 
      Nintendo başkanı Satoru Iwata'nın yaptığı açıklamaya göre Wii U, oyun disklerinden saniyede 22.5 mb veri okuyabilecek. Playstation 3'ün saniyede 9 mb veri okuduğunu göz önüne alırsak Wii U'da yükleme ekranlarında pek beklemeyeceğimizi rahatlıkla söyleyebiliriz.
 
      25 GB'lık disklere sahip olacak Wii U'da zorunlu kurulum gibi uygulamaların da bulunmayacağı söyleniyor. Bu bakımdan Wii U'da oyun oynamak hızlı ve rahat olacak gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 1 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 2 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler