"Wii U, PS3'ten 19 Kat Daha Güçlü"

09.10.2012 02:10 Samet Konuksal


    Gelecek neslin ilk konsolu olarak geçmesine rağmen çoğu kişi tarafından 'ara dönem' konsolu olarak görülen Wii U adına Nintendo tanıtımları hızlandırıyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Eurogamer Expo etkinliğinde Nintendo, kurduğu standla birlikte yeni kullanıcılara kucak açtı.
 
    Etkinlik sırasında Nintendo standını gezen ve o sırada röportaj yapan Total Revue sitesine Nintendo yetkilisi, epey tartışma çıkaracak bir cümle sarfetti. Playstation 3 ile Wii U'nun güçlerini karşılaştıran yetkili, Wii U'nun gücünü "Playstation 3'ten 19 kat daha güçlü" olarak tanımladı. 
 
Konuyla ilgili bahsi geçen yetkilinin kim olduğu, ya da tanıtım için ayarlanmış bir stand görevlisi mi olduğu henüz bilinmiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 53 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 1 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 2 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler