Wii U, Toplamda 9.2 Milyondan Fazla Sattı

28.01.2015 12:03 Tunahan Başol


     Firmalar birer birer finansal yılın üçüncü çeyrek raporlarını yayınlarken, bu raporlardan bir tanesi de Nintendo kanadından geldi. Oyun bazında yine başarılı işler yapan firma donanım tarafında ise yavaş adımlar atmaya devam ediyor.
 
     Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire toplamda 9.35 milyonluk satış adedine ulaşırken, Super Smash Bros'un 3DS sürümü kendi başına 6.19 milyon adet satmayı başarmış. Wii U tarafına geçtiğimizde ise Super Smash Bros'un 3.39 milyon, Mario Kart 8'in ise 4.77 milyon sattığını görüyoruz.
 

 
     Konsol tarafına geçtiğimizde, 3DS'in nisan ayından aralık ayına kadar toplamda 7.08 milyon adet sattığını görüyoruz. Geçtiğimiz yıl 11 milyona yakın olan bu sayıdaki düşüşün nedeni olarak yeni 3DS modelleri gösteriliyor. Wii U tarafında ise konsol satışları geçtiğimiz sene nisan ayından aralık ayına kadar 2.41 milyon iken bu sene gelişme göstererek 3.03 milyona çıkmış.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 31 Dk önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 2 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler