Wii U Yazılımları SD Card'a Yüklenemeyecek

Wii U oyuncuların heyecanla beklediği bir konsol olmayı başardı
11.11.2012 10:10 Alkan Adakaner


    Sony'nin Playstation Vita'da da kullandığı katı sistem Wii U sahiplerini de etkileyecek. Nintendo'dan yapılan açıklamaya göre e-shop'tan indirdiğiniz yazılımları (oyun vs) SD Card'a kaydedemeyeceksiniz. Yani yazılımlar ya dahili hard diske ya da harici hard diske kaydedebileceksiniz. Ayrıca HDD kullanımında da sınırlama var.
 
     Açıklamalara göre Wii U'ya bağladığınız hard diskinize indirdiğiniz oyunları, bu hard diski başka bir Wii U'ya taktığınızda oynamanız mümkün olmayacak. Aslında benzer sistemler diğer konsollarda da uygulanıyor. Özellikle Playstation Vita'da bu sınırlamalar can sıkıcı hal alabiliyor.
 
    Firmaların bu tür önlemler almasının nedeni ise korsan oyun kullanımının önüne geçmek. Yine de bu durum bazı oyuncuların hiç hoşuna gitmiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler