Wii U için FF ve Resident Evil Remakeleri Yolda

Final Fantasy 7 olmasa bile serinin ilk oyunlarından bir tanesini HD olarak oynamak ilginç olur
17.05.2013 09:08 Alkan Adakaner


     Daha önce Nintendo Wii U için bazı önemli gelişmeleri duyurulardan önce açıklayan IGN üyesi 100-Year-Old-Gamer yine önemli açıklamalarda bulundu. E3 fuarına yönelik yapılan bu açıklamalar, muhtemelen bugünkü Wii U Nintendo Direct konferansı ile ilgili de bağlantılı.
 
    Eğer aşağıdaki söylentiler gerçek olursa Nintendo'nun her konsolu sonrasında "Nintendo Battı" başlığı atanların sözleri yine boşa çıkacak gibi görünüyor. Hatırlarsanız DS, 3DS ve Wii ilk çıktığında da bu konsollar fiyasko olarak nitelendirilmişlerdi. Sonradan satış rekorları kırdıklarını görmüştük. Aynı durum Wii U için de geçerli olabilir. İşte o harika söylentiler.
 
* Square Enix, Wii U için bir Final Fantasy remake'i (yeniden yapım)  hazırlıyor.
* Capcom muhtemelen serinin ilk 3 oyunundan bir tanesini Wii U'ya uyarlıyor. Resident Evil 2'nin remake'inin geldiğini hayal edin.
* Yeni Star Fox oyunu, muhtemelen Lylat Wars bu nesilde karşımıza çıkacak.
* Nintendo, Banjo Kazooie'yi yeniden yapmak istedi, ama bu durum gerçekleşmedi.
* Yoshi Wii U 2013 sonu veya 2014 başında çıkacak.
*  Retro Studios tarafından Wii U için geliştirilen oyunu ise gelecekte geçen bir FPS imiş. Herkes tarafından çok beklenen bir yapım olduğu belirtiliyor. (Yoksa Perfect Dark'ın isim hakları mı alındı?)
 
    Bunların yanı sıra Nintendo'nun Wii U'yu daha fazla oyun motorunun desteklemesi için çalışmalarını sürdürdüğü belirtiliyor. Ayrıca konsol CPU'sunu hızlandırılmasının söz konusu olmadığı, yeni model Nintendo Wii U'da ise daha fazla hard disk kapasitesinin olacağı söyleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler