Wii U için Metal Gear Solid Oyunu Gelebilir

Metal Gear Solid: Rising'i Wii U ekranlarında görmek güzel olurdu
09.06.2011 12:32 Alkan Adakaner


     Hideo Kojima son dönemlerde çok sayıda Metal Gear Solid oyunu hazırlıyor. 3DS için MGS: Snake Eater 3D, Xbox 360 ve PS3 için MGS Collection ve Metal Gear Solid: Rising gibi oyunlar yolda. PC oyuncuları da MGS Rising ile bu seriden bir oyunu bekliyor. Peki ya Wii U?
 
    Nintendo'nun E3 sunumunda çok sayıda 3. parti oyun tanıtılan bu cihaza bir Metal Gear Solid oyunu hazırlanabilirmiş. Konami'den Yoshikazu Matsuhana'nın açıklamasına göre Kojima Productions ile Nintendo arasında bir görüşme gerçekleştirilmiş. Matsuhana, bu görüşmenin içeriği veya sonuçları hakkında açıklama yapamayacağını, ama cihazın donanımı hakkında bilgi sahibi olduklarını söyledi.

    Aynı yetkili, muhtemelen Wii U'nun çıkışında bir Metal Gear Solid oyununun bu cihaz için hazır olmayacağını, ama ileride bunun mümkün olduğunu da belirtti. Ayrıca Kojima Productions, Wii U'ya oyuncuların ne kadar ilgi gösterileceğini de merak ediyormuş.
   
    Gamecube için Metal Gear Solid: Twin Snakes ve 3DS için Metal Gear Solid: Snake Eater 3D'yi hazırlayan Kojima'nın Wii U için bir oyun hazırlamaması için hiç bir neden yok gibi görünüyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 17 Dk önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 2 Saat önce Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 2 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler