Wii U İşletim Sistemi Bu Yıl Geliştirilecek

Şu ana kadarki güncellemelere bakarsak sanırım Wii U, Nintendo'nun en sorunlu cihazı olmaya aday
08.03.2013 10:05 Alkan Adakaner


     Nintendo Wii U'nun işletim sisteminin yavaş olmasıyla ilgili şikayetler sonrasında Nintendo yetkilileri bu sorunlar çözüleceğini açıklamışlardı. Şimdi de Shigeru Miyamoto işletim sisteminin bu yıl hızlandırılacağını açıkladı.
 
      Miyamoto'nun açıklamasına göre konsolun ilk güncellemesinden beri teknik ekip işletim sisteminin hızlandırılması için çalışmalarını sürdürüyor. Diğer taraftan ise Japonya'daki Wii U kullanıcıları bir sorunla karşı karşıya.
 
     Ortaya çıkan bilgilere göre bazı Wii U kullanıcıları e-shop'a ulaşamıyorlar. Bunun yanı sıra Dragon Quest X'un betasını test eden kişiler de bağlantı sorunları ile karşı karşıya kalmışlar. Nintendo Japonya'da bu hafta sorunu çözmek için bir güncelleme yayınlayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler