Wii U'nun En Şanssız Oyunu Belli Oldu

04.05.2013 13:05 Samet Konuksal


    Hafta içerisinde gelen haberlerde Wii U'nun hacklendiği iddia edilmiş fakat bununla ilgili bir kanıt sunulmamıştı. Bu kez gelen haberlerde görünene göre Wii U, gerçekten de hacklenmiş.
 
    CVG'nin haberinde belirtilenlere göre Wii U'nun disk şifrelemesi çözülen ilk oyunu Marvel Avengers: Battle for Earth oldu. Avengers, 23 GB'lık boyutuyla birlikte korsan mecralara düşen ilk Wii U oyunu oldu. Nintendo cephesinden ise bu olayın varlığından haberdar olduğuna yönelik jet bir açıklama geldi. Bakalım korsan unsuru Wii U'nun geleceğini nasıl etkileyecek?
 
Not: BSC olarak korsan faaliyetlerini hiçbir şekilde desteklemiyoruz. Ancak bu bilgi, Wii U'nun hacklendiğine dair bir kanıt niteliğinde olduğu için haber değeri taşımaktadır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 5 Saat önce Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 6 Saat önce PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Yeni Dragon's Dogma 2 Güncellemesi İşlemci Yükünü Azaltacak 8 Saat önce The Elder Scrolls: Castles Şimdi iOS ve Android Üzerinden Dünya Çapında Erişilebilir Durumda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler