"Wii U'nun Grafikleri PS3 ile Aynı Veya Daha İyi"

Oyundan bir görüntü.
17.08.2012 00:00 Buğra Çiftçi

 
     İngiliz oyun geliştirme firması Sumo Digital, Wii U'nun grafiksel gücünün PS3 ile aynı veya daha bile iyi olduğunu açıkladı.
 
     Daha çok yeni oyun hakkında açıklamalar yapan firma, oyunun 3DS ve Wii U versiyonlarının Mii karakterlerini destekleyeceğini belirtti. Pistin hava ve su bölümlerine göre, aracımızın hem uçak, hem de tekne formlarını yönetebileceğiz. Oyun bu yönden Mario Kart 7'ye benziyor fakat Sega, kendi oyunlarının yapımının daha önce başladığını söylüyor.
 
     Oyun, Wii U'nun oyun kontrolcüsünün ekranını, Uzaktan Oyun özelliği ve yarışta arkada kalan araçları gösterme amaçlı kullanılacak. Ayrıca bu kontrolcüyü, güdümlü roketleri yönlendirebileceğimiz bir silah kamerası olarakta kullanabileceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic & All-Stars Racing: Transformed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 26 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 1 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 2 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler