Wii U'nun Konsol Tasarımında Sona Yaklaşıldı

Wii U kontrollerının ağırlığı merak ediliyor.
13.06.2011 18:09 Levent Polater

 
    E3'te belki de tasarımı hazır olmadığı için gösterilmeyerek sunumunda kafaları karıştıran Wii U için güzel bir haberimiz var. Nintendo, bugün yaptığı açıklamayla Wii U'nun konsol tasarımında sona yaklaştıklarını belirtti.
 
    Nintendo Amerika başkanı Reggie Fils-Aime tarafından belirtilen bu güzel haber sonucu, konsolun final tasarımının yakın zamanda göreceğimizi düşünüyorum. Wii U'nun gösterimi için açıkcası en güzel zamanlama Eylül ayında düzenlenecek TGS'de (Tokyo Game Show) olur herhalde.
 
    Nintendo CEO'su Satoru Iwata, E3'teki Wii U sunumunun arızalı olduğunu kabul etmiş, konsolun tek bir görüntüsünü vermeleri gerektiğini açıklamıştı. Gerçekten de öyle, biz bile ekranda ne olup bittiğini anlayamamış, "Şimdi yeni bir konsol mu yoksa yeni bir aksesuar mı duyuruldu?" diyerek kendi kendimize sormuştuk.

    2012'ye göz kırpan yeni nesil Nintendo ev konsolu bir çok yeni ve özgün özelliğiyle "Oyun değiştiren" sınıfında görülmekte. Konsol için çok daha çarpıcı şeyleri TGS'de görmeyi umuyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ertuğrul Gazi Olarak Oynayacağımız Türk Yapımı Oyundan İlk Fragman! 24 Haziran Xbox, Microsoft Flight Simulator'ın 15 Milyon Oyuncuya Ulaştığını Açıkladı 24 Haziran Sony, VR Yatırımlarını Azaltıyor: Şu Anda Sadece 2 Oyun Geliştiriliyor 24 Haziran Elden Ring, Yeni DLC'nin Zorluğu ve Performansı Sebebiyle Eleştiriliyor 24 Haziran Palworld Playstation 5 Konsollarına Gelebilir 24 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler