Wii U'nun Üretimi Durduruluyor

22.03.2016 22:03 Alkan Adakaner


   Nintendo'nun 2012 yılında piyasaya çıkardığı tablet kontrolcülü konsolu Wii U'nun üretimi bu yıl sonunda durdurulacak. Bu haber Nintendo ile ilgili her zaman doğru bilgiler sunan Japon Nikkei gazetesinden geldi.
 
    Wii U'nun mağazalardaki stokları bittikten sonra artık bu konsolun stokları yenilenmeyecek. Bildiğiniz gibi Nintendo şu an tümleşik yapıda bir konsol hazırlıyor. Bu konsolun taşınabilir versiyonunun 2016 sonunda, masaüstü versiyonunun ise 2017'de çıkması bekleniyor.
 
    Muhtemelen Nintendo'nun NX kod adlı yeni konsolu Wii U'nun oyunlarını geriye uyumluluk sayesinde çalıştıracaktır. Bu konsol için Metroid Prime, Legend of Zelda ve Luigi's Mansion 3 gibi oyunların hazırlandığı tahmin ediliyor. Zaten Square Enix gibi firmalar Dragon Quest XI gibi oyunların duyurusunu yapmışlardı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler