Wii U'ya Origin'in Gelmesi Şu An İçin Planlanmıyor

26.10.2012 13:25 Erkut Köse


   Nintendo'nun derin bir online altyapıya sahip ilk konsolu olma özelliğini taşıyacak olan Wii U'nun Origin desteği dedikodularına yanıt gecikmedi.
 
   EA'dan Peter Moore'un yaptığı bir röportajda verdiği bilgilerde, Wii U için "yakın gelecekte" Origin servislerinin tam anlamıyla  kullanılamayacağı belirtildi. Şu anda yalnızca PC odaklı bir sistem geliştirdiklerini dile getiren Moore, gelecek yıllarda bu konu üzerinde bir takım değişikliklere gidilebileceğinin altını çizdi.
 
   EA'nın gelecek yıllardaki değişikliklerinin Wii U ile bağlantısının olup olmayacağı kesin değil. Bildiğimiz tek şey ise Wii U'nun çıkışıyla birlikte Origin platformunun tüm servislerinin kullanılamayacağı.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 5 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler