Wii'ye Özel Yeni Bir Capcom-Dövüş Oyunu mu Geliyor

Tatsunoko vs. Capcom, basit kontrol arayüzü ve neredeyse sınırsız kombo sistemiyle oyun severlere eğlenceli dakikalar vaat ediyordu.
12.12.2010 14:11 Levent Polater

 
 
   Tatsunoko vs Capcom'u beğendiyseniz yeni bir Capcom dövüş oyunu yolda olabilir. Ancak hemen gaza gelmeyin, çünkü şimdilik resmi bir açıklama ortada yok.
 
    Capcom-Unity forumlarında, hayranların sorularına yanıt veren Christian Svensen (Capcom yöneticisi), "Wii için yeni bir Capcom dövüş oyunu olacak mı?" sorusuna şöyle bir yanıt vermeyi tercih etmiş:
 
    "Bu sorduğuna cevap vermem mümkün değil."

    Şimdi, böyle bir yanıttan nasıl bir anlam çıkarabiliriz? Eğer Wii için şu anda herhangi bir proje olmasaydı Svensson'un gönül rahatlığıyla "Hayır, şu anda öyle bir projemiz yok" demesinde herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum. Ancak bir Wii oyunu proje aşamasındaysa ve bunu resmi duyurusundan önce sızdırmak şirket politikalarına aykırı olduğunu düşünürsek, Svensson'un da yorumda bulunmak istememesinden Capcom kapıları ardında bir Wii dövüş oyununun yapım aşamasında olduğunu veya en azından konsept sürecinde bulunduğunu söylemek mümkün. Tabi bunlar bir teoriden ibaret.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars Platformlar: Wii Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler