Wildstar Açık Betası "Yakında Gibi"

17.01.2014 12:58 Samet Basri Taşlı


     Carbine firmasının bilim-kurgu/fantastik karışımı MMO oyunu Wildstar şu anda kapalı betada. Oyun bu yıl içerisinde piyasaya çıkacak. Henüz açık betası için bir tarih verilmedi fakat dizayn yönetmeni Stephan Frost "yakında gibi" diyerek ufak bir ipucu verdi. 
 
     Frost ayrıca "Kapalı betanın ardından büyün karakterleri sileceğiz. Yoksa büyük bir haksızlık olurdu. Açık beta sonrasında da karakterler silinecek, ama bu konuda başka planlarımız var. Gelecek aylarda duyuracağız." diye ekledi. Yani kapalı betadaki karakterinizi açık betada oynamayı beklemeyin.
 
     Ayrıca Frost, oyunun çıktığı tarihte bile bir çok end-game içerik olduğu sözünü veriyor. Karakterlerin, sadece 50. seviyeye ulaştığında görebileceği bir sürü yeni etkinlik olduğunu açıklayan Frost "Raidler sadece 50. seviyede var, Warplot etkinlikleri sadece 50. seviyede. 50. seviyeye özel zindanlar ve maceralar olacak. PvE için özel bölgeler, ev için kullanılabilecek eşyalar. Sadece 50. seviyeye ulaşanların görebileceği bir sürü özellik ekledik." diyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wildstar Platformlar: PC Geliştirici: Carbine Studios Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 3 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 7 Dk önce Warhammer 40,000: Mechanicus 2 Duyuruldu: İşte Tanıtım Fragmanı 1 Saat önce Devolver Direct 2024 Sunumu Geliyor: Bağımsız Oyunlardan Yeni Haberler 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nin Şampiyonu Eternal Fire Oldu! 2 Saat önce Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler