Wind Waker HD Amerika'da Büyük İlgi Gördü

16.10.2013 09:58 Alkan Adakaner


    The Legend of Zelda: Wind Waker HD Japonya'da piyasaya çıktığında oyuna olan ilgi beklendiği gibi değildi ve Wii U haftalık 5.000 adetin altında satmaya devam etmişti. Buna karşın Amerikalı oyuncular Wind Waker HD'ye büyük ilgi gösterdi.
 
     Bir yeniden yapım olmasına rağmen The Legend of Zelda: Wind Waker HD ilk haftasında 152.000 adet sattı. Ayrıca bu durum Wii U satışlarına da etki etti konsolun satışları %31 aratarak 35.000 adete ulaştı.
 
     Bu satış miktarı Wii U'ya olan ilgi düşük olmasına rağmen gayet iyi görünüyor. Anlaşılan kaliteli oyun çıktıkça Wii U'ya olan ilgi de artacaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 4 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 2 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 4 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 4 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler